torsdag 29. september 2011

Temauke: Vegg

Her kommer enda et innlegg som handler om vegger, eller nærmere bestemt bildene vi har på veggene. For etter å ha bodd her i 2 år har vi endelig tatt noen grep på det området! Den dagen vi flytta inn plasserte Henning bildene på tilfeldige spikrer som allerede var i veggene etterhvert som han pakka ut bildene, og det resulterte i denne hjemmekoselige (not!) stemningen over spisebordet:


Ikke nok med at bildet er stygt og brutalt, det bærer jo også veldig preg av ungkarsbolig, så plasseringen av bildet har irritert meg lenge, men først for noen uker siden fikk jeg bestilt noen lerret til å erstatte det med. Når vi først fikk lerretene viste det seg at de var for små - men HELDIGVIS løste det seg med litt ommøblering av bilder: et nøytralt og voksent bilde som tidligere hang i stua har overtatt plassen over spisebordet, og to lerreter med nydelige motiv (av fotograf Liv) lyser opp stueveggen:)


Mennene med våpen har fått ny plass på gulvet på rommet til Casper, - tøffe Casper bryr seg ikke å ha to pistoler rettet mot hodet mens han sover!

2 kommentarer:

  1. Fine bilder du har tatt!
    Hahah, det tok en stund før jeg så at det lå noen i sofaen :D

    SvarSlett